Gruppe/familie

Familie / Gruppe fotografering

Ingen er for store og ingen er for små. Familie og gruppefotografering er alt fra kjernefamilien til russegjengen eller barselgruppa. Hvorfor ikke bestille tid til storfamilien, vi kan sette av ekstra tid til dere så dere rekker både store søsken, små søsken, foreldre og barnebarn og kanskje noen kjærestebilder av de voksne.

Hva skal vi ha på oss? Dette spørsmålet får vi ofte…

Ta på dere noe dere er komfortable i og som gjenspeiler hvem dere er. Går dere aldri i kjole og dress er det ikke sikkert du har lyst til å ha et bilde av dere alle i det på veggen heller. Uansett hva dere velger, formellt eller uformelt er det lurt å ikke blande inn for mange farger/elementer. Å holde bare én fargetone kan bli veldig lekkert det samme kan flere sterke farger sammen. Men bestem dere for én av delene, altfor mange forskjellige farger kan tidvis bli rotete å se på. Er det vanskelig å samkjøre dere fordi dere ikke bor i samme hus/by etc… Fortvil ikke, -sh bilder redder dere fra fargekræsj!

Gruppe- eller familiefotografering: 2500,-Untitled-1
Inkludert visningstime og digitale prøvebilder
Eksklusiv gruppe/familiefotografering: 3200,-
Inkludert planleggingstime, visningstime og digitale prøvebilder

Ønskes prøvebilder i album, kan det bestilles for kr. 750,-. (16 prøvebilder)

– Vi fotograferer store og små grupper, og tar også gjerne bilder utenfor studio, med byen eller naturen rundt som bakteppe. Hvis dere vil dele opp gruppen kommer et tillegg på 300 kr pr gruppering.

Eksempler på gruppebilder og familiebilder kan du se her.

 

Fototillegg etter kl.18.00 på hverdager og lørdag etter kl.15.00: 450,-